Logo Save your Date
Brigitte van der Wielen

brigitte@saveyourdate.nl

06-22893484

Instagram
Pinterest
Ceremoniemeester Eindhoven

Wat is een weddingplanner?

Een weddingplanner.. Iedereen kent die vast wel uit Amerika of van die film met Jennifer Lopez. Ik kan je vertellen, als ik jullie weddingplanner ben mogen jullie zelf nog bepalen hoe jullie bruiloft eruit ziet, correctie MOETEN jullie zelf bepalen hoe deze eruit ziet en je hoeft absoluut niet bang te zijn dat ik er met je husband to be vandoor ga 😉

De 2 meest gehoorde reacties die ik krijg als ik vertel dat ik weddingplanner ben is dat het alleen maar voor de BN’ers en rijke mensen onder ons is weggelegd en dat ze het zelf niet willen want dan mogen ze niks meer regelen.

In deze blog wil ik al deze mythes de wereld uithelpen en jullie vertellen wat een weddingplanner is en wat ik voor je kan betekenen.

Een weddingplanner is iemand die alles (mee)regelt wat met jullie bruiloft te maken heeft

Ik heb express tussen haakjes het woordje “mee” gezet. Want jullie bepalen zelf wat een weddingplanner regelt.

Wat zijn de taken van een weddingplanner?

Start met een kennismakingsgesprek. Het is heel belangrijk dat jullie een goede klik hebben met de weddingplanner. De komende tijd brengen jullie veel tijd met elkaar door!

In dat gesprek kunnen jullie ook gaan brainstormen over wat jullie graag zelf willen doen of juist uit willen besteden. Het voordeel van mij als weddingplanner is dat ik al veel bruiloften heb georganiseerd waar het bij jullie waarschijnlijk de eerste (of tweede keer zal zijn). Ik hebben een groot netwerk aan leveranciers en ben op de hoogte van nieuwe trends en ontwikkelingen.

Jullie kunnen daarmee verder kijken dat de plaatselijke fotograaf of locatie. Maar hoeven geen uren op internet te zoeken wat er allemaal te vinden is in de trouwwereld.

Naast dat een weddingplanner tips, adviezen & leveranciers aan draagt kan ik ook het budget bewaken voor jullie. Passend bij het budget kunnen de leveranciers geselecteerd worden.

De planning houd ik ook voor jullie in de gaten. In de voorbereidingen hoeven jullie geen stress te hebben want ik kan jullie vertellen wat jullie wanneer moeten regelen. Ook hierbij kan ik jullie weer adviseren en begeleiden.

Wat is een weddingplanner
Fotocredits: Ricon Fotografie

Ik vind het erg belangrijk dat de bruiloft is zoals jullie zijn. De setting past bij jullie en ook het thema waar jullie voor kiezen in de hele dag wordt doorgetrokken.

Als we de hele voorbereidingen hebben doorlopen is het eindelijk zover! Jullie dag, de bruiloft is aangebroken 🙂

Uiteraard zal ik die dag aanwezig zijn om alles te coördineren en te zorgen dat alles volgens planning loopt. Het draaiboek heb ik vooraf al voor jullie gemaakt dus op die dag ontvang ik alle gasten & leveranciers en zorg ik dat wat we hebben afgesproken uitgevoerd wordt. Jullie kunnen onbezorgd genieten van jullie bruiloft samen met alle gasten. Mijn doel is geslaagd alles er nog lang over jullie bruiloft wordt na gepraat!

Wat kost een weddingplanner?

Waarschijnlijk zijn jullie hier ook wel benieuwd naar 🙂 Dit is lastig vooraf te zeggen omdat jullie zelf bepalen wat ik ga doen. Ik werk op basis van een uurtarief. Deze kunnen jullie vinden op de pagina “Weddingplanner” waar ik meer uitleg over mijn dienst. Het aantal uren waar ik mee start is 40 uur en dit is meestal max 90 uur (uitzonderingen daargelaten 🙂

Maar mochten jullie 40 uur teveel vinden dan kunnen we altijd nog kijken of ceremoniemeester beter bij jullie past gecombineerd met wat adviesgesprekken. Daarom lijkt het me leuk om met jullie kennis te maken. Geheel vrijblijvend! zodat we al jullie wensen kunnen bespreken icm mijn mogelijkheden. Ik kan dan na dit gesprek een passende offerte voor jullie maken. Stuur me een berichtje en tot snel!

Liefs Brigitte