Logo Save your Date
Brigitte van der Wielen

brigitte@saveyourdate.nl

06-22893484

Instagram
Pinterest
Industriële bruiloft

Industriële bruiloft? Lees er hier alles over

Houden jullie van stoer en industrieel? Waarom dan niet een industriële bruiloft?
Steeds meer bruidsparen stappen van het romantische plaatje trouwen op een kasteel af en kiezen voor een stoere locatie.

Allebei vind ik het echt super gaaf, dus kies vooral wat bij jullie past.

Industriële locatie

Begin de zoektocht naar de beste locatie. In Nederland zijn er al veel industriële locaties benoemd tot officiële trouwlocatie. Neem daar eens een kijkje en voel of deze locatie bij jullie past.

Industriële bruiloft
Buiten trouwen tijdens een Industriële bruiloft? Kies voor een stoere binnenplaats

Willen jullie graag buiten trouwen? Kies dan voor een stoere binnenplaats. Met kleine klinkers heeft het al snel een robuste uitstraling.

Hang in de lucht over de buitenplaats gloeilampjes , leg een mooi oud tapijt op de plek waar jullie op een bankje gaan zitten.

Zet voor de gasten mooie houten klapstoeltjes klaar en zorg voor veel bloemen en planten voor een werkelijk prachtig plaatje!

Styling van een Industriële bruiloft

Tijdens de styling kan je compleet los gaan en het zo gek maken als je zelf wilt! Denk aan gloeilampjes aan het plafond, bloemen als backdrop, op de tafel en aan de stoelen, kleden op de grond tijdens de ceremonie of juist onder de dinertafel, gordijnen als backdrop en metalen, gouden & zilveren accessoires kijk mee naar wat voorbeelden..

Benieuwd naar de bruiloft die ik in dit thema heb mogen stylen? Kijk hier ! Willen jullie nog meer inspiratie op doen? Kijk dan op mijn pinterest waar ik nog meer voorbeelden heb.

Ik ben benieuwd of jullie voor een industriële bruiloft gaan of liever voor een ander thema..?

Liefs Brigitte

Fotocredits: Yes I Do & Pinterest

Leave a reply