Logo Save your Date
Brigitte van der Wielen

brigitte@saveyourdate.nl

06-22893484

Instagram
Pinterest
Ceremoniemeester

Ceremoniemeester

Onbezorgd genieten op jullie dag

Willen jullie dat op jullie trouwdag alles vlekkeloos verloopt en hiermee geen familielid of vrienden lastig vallen? Laat mij jullie helpen!

Als ceremoniemeester zorg ik ervoor dat de dag volgens planning verloopt en jullie samen met jullie dierbaren kunnen genieten.

Voorbeeld van wat kan ik voor jullie kan betekenen als professionele ceremoniemeester:

*Professionele ceremoniemeester op de dag; aanspreekpunt voor jullie, de gasten & de leveranciers; 12 uur aanwezig

*Draaiboek maken

*Detailgesprek op de locatie

*RSVP

*Stylingsplan ontwerpen

*Styling op de dag zelf

Alles om op jullie dag alleen maar te genieten!

Zijn jullie benieuwd wat de kosten zijn voor een ceremoniemeester? Dit is helemaal afhankelijk van julllie wensen. Ik kom graag bij jullie langs voor een kennismakingsgesprek. 

Ik werk op basis van een uurtarief van € 75,00 per uur.

Liever een weddingplanner? Kijk dan hier voor de mogelijkheden.

Stuur je me een berichtje om kennis te maken?Brigitte staat op ieder moment voor je klaar. Ze luistert goed naar wat je wensen zijn en draagt leuke ideeën en tips aan! Ze is goed op de hoogte van wat er in de trouwbranche speelt en gebeurd. Ze is enthousiast en creatief. Op onze bruiloft heeft ze zelf een ontzettend leuke styling gedaan! We hebben een top dag gehad en daar heeft Brigitte zeker een grote rol in mee gespeeld. Zorgeloos trouwen met deze weddingplanner!

Marion Bruid

Een bruiloft organiseren is niet gemakkelijk! Samen met Brigitte heb ik nagedacht over mijn bruiloft. Brigitte luistert goed naar je wensen en gebruikt haar enthousiasme, ervaring en creativiteit om mee te denken over je perfecte dag. Ze heeft leuke en originele ideeen en genoeg handige tips en contacten. Ik heb er alle vertrouwen in dat Brigitte een bruiloft tot in de puntjes verzorgt!

Arlette Bruid

Onze bruiloft was echt perfect! Het mooie weer, de locatie was super mooi aangekleed en we hebben samen met de gasten kunnen genieten omdat we wisten dat Brigitte alles onder controle had. Samen met haar assistent heeft ze alles tot in de puntjes geregeld.

Marlie Bruid

Liever alles zelf regelen? Kies dan voor:

Ceremoniemeester bruiloft Save your Date

Weddingplanner

Save your Date regelt jullie bruiloft tot in de puntjes

Ceremoniemeester styling bruiloft

Online advies

Binnenkort komt dit online

Logo Save your Date